Workshops, retreat, kurser och utbildning

Kurser och retreat våren 2024

Anmäl dig till mina kurser och retreats genom att maila till pernilla@priyayoga.se. Varmt välkommen!

 

Integralyoga i Gamla Stan

Denna kurs kommer steg för steg ge dig en mjukare och starkare kropp men framförallt en öppenhet och nyfikenhet att lyssna inåt och våga följa vad din kropp och ditt sinne behöver. Varaktig förändring sker inte över en natt. Här låter vi förändringen komma i ett långsamt tempo, helt av sig själv.

Under våren 2024 är kursen 14 ggr. Den börjar 8 januari och varar fram till 13 maj, med uppehåll v 3, 9, 10, 14, 18. Reservation för viss ändring av datum. 

Tid: Måndagar kl 19:00 – 20:30
Plats: Samadhi Yoga, Lilla Nygatan 9/Kåkbrinken 16, Gamla Stan
Pris: Kursen kostar 2900 kr för 14 ggr

Måndagar är en mycket roligare och positivare dag sedan jag började på Pernillas yoga. Dessutom en garanti på åtminstone en avslappnad stund i veckan.

Yogan ger mig ett lugn. Trots stressig dag möjliggör Pernilla genom trygg vägledning mig både till att varva ner inombords men också att få min kropp att genomföra övningar som jag tidigare inte trott var möjliga.

 

Integralyoga för kvinnor

Integralyoga är en mjuk och klassisk hathayoga där vi integrerar chanting, meditation, vila och andning med fysisk yoga. Denna integralyoga fokuserar dessutom på att balansera hormonerna och låta dig som kvinna ta plats i din kropp och i ditt liv.

Under våren 2024 är kursen 14 ggr. Den börjar 8 januari och varar fram till 13 maj, med uppehåll v 3, 9, 10, 14, 18. Reservation för viss ändring av datum. 

Tid: Måndagar kl 17:00 – 18:30
Plats: Samadhi Yoga, Lilla Nygatan 9/Kåkbrinken 16, Gamla Stan
Pris: Kursen kostar 2900 kr för 14 ggr

 

Kurs i meditation för nybörjare – 11 och 18 februari, 2024

Meditation är ett fantastiskt verktyg för att hantera stress och oro, och för att hitta glädje och mening i det dagliga livet.

Meditation för nybörjare är en grundkurs i meditation där vi går igenom vad meditation är, vad som händer i kropp och själ under en meditation. Vi provar flera olika meditationstekniker. Som deltagare kommer du lära dig grunderna i meditation och få möjlighet att kunna hitta den teknik och de verktyg som passar dig, för att kunna fortsätta att meditera själv.

Det är en kurs i två delar i studion i Gamla Stan.

Tid: 11 och 18 februari kl 18 – 20
Plats: Samadhi Yoga, Lilla Nygatan 9/Kåkbrinken 16, Gamla Stan, Stockholm
Pris: 850 kr

Kursen var inspirerade och Pernilla var en superbra lärare. Hon tog meditationen till en förståndig nivå för mig. Jag mediterar nu dagligen och det var blivit en höjdpunkt på dagen.’

’Tack Pernilla för en fin introduktion till meditationens värld. Under din ledning och med din kunskap inom området kom jag igång med att meditera och jag tog även upp min yoga igen. Du har verkligen en genuin grund som du förmedlar på ett fantastiskt sätt.’

 

Retreat på Österlen – 7 juni på kvällen till 9 juni, 2024

Välkomna sommaren med en retreat där du fokuserar på dig, bara dig.
Vi använder yoga, qi gong och andra tusenåriga verktyg för att hjälpa dig att stärka kroppen, fokusera inåt och landa i dig själv. Se det som en inre resa, där kroppen är ditt tempel. 

Tid: 7 juni kl 19:00 – 21:00, 8 – 9 juni kl 09:00 – 16:00 både lördag och söndag

Plats: I studion i ladan, ovanför kustvägen, Mälarhusen. Vägbeskrivning kommer vid anmälan.

Pris: 2500 kr, boka före 1 april och betala 2250 kr. I kursavgiften ingår alla övningar under ledning, vatten, te och frukt dock ej mat och boende.

En helg för mig, bara mig. En känsla av renhet, frihet, närvaro och helt plötsligt var alla ’problem’ och gegg som bortblåst. Att vara i sig själv, med sig själv i närvaro och med ett kärleksfullt gäng som inte dömer. Det är lycka. Pernilla är fantastiskt på att leda och känna in. Rekommenderas varmt.’ 

Anmäl dig till mina kurser och retreats genom att maila till pernilla@priyayoga.se
Varmt välkommen!

Pernilla