Workshops, retreat, kurser och utbildning

Meditation för nybörjare

Meditation är ett fantastiskt verktyg för att hantera stress och oro, och för att hitta glädje och mening i det dagliga livet.

Meditation för nybörjare är en grundkurs i meditation där vi går igenom vad meditation är, vad som händer i kropp och själ under en meditation. Vi provar flera olika meditationstekniker. Som deltagare kommer du lära dig grunderna i meditation och få möjlighet att kunna hitta den teknik och de verktyg som passar dig, för att kunna fortsätta att meditera själv. Det är en kurs i två delar.

Del 1 Tisdagen 16 juli kl 08:30 – 10:30
Del 2 Lördagen 20 juli kl 08:30 – 10:30
Var: Studion i ladan, Mälarhusen, Österlen
Pris: 750 kr
Anmäl dig till: pernilla@priyayoga.se

Läs mer och dela med dina vänner på vårt FB-event.

Omdöme:
”Kursen var inspirerade och Pernilla var en superbra lärare.
Hon tog meditationen till en förståndig nivå för mig. Jag mediterar nu dagligen och det var blivit en höjdpunkt på dagen.”
Jesper, 38 år

”Tack Pernilla för en fin introduktion till meditationens värld. Under din ledning och med din kunskap inom området kom jag igång med att meditera och jag tog även upp min yoga igen. Du har verkligen en genuin grund som du förmedlar på ett fantastiskt sätt.” 
Madeleine, 47 år

____________________________________________________________________________

Introduktion till Yogans filosofi

Är du nyfiken på filosofin som är grunden för hela yogan? 

Yoga är så mycket mer än fysiska rörelser som man utför på en matta. Yogans filosofi ger oss viktiga verktyg som hjälper oss att möta livets utmaningar, finna mening och glädje med livet. 

‘Yoga Sutras of Patanjali’ är en klassisk yogatext som skrevs för flera tusen år sedan och innehåller den vetenskapliga, filosofiska och psykologiska yogan. 

Under en eftermiddag kommer jag att introducera yogans filosofi, djupdyka i några viktiga sutror och varva samtal med mjuka rörelser.

Återkommer med datum för nästa tillfälle!
____________________________________________________________________________

Yoga för alla kring klimakteriet 

Känner du av hur förändringen kommer in i ditt liv? Känner du av det fysiskt, mer emotionellt eller inte alls? Blir du trött, nyfiken eller bara besvärad?
 
Här är en workshop för dig som är i klimakteriet, för dig som är på väg in eller på väg ut ur denna speciella period, och för dig som är nyfiken på den.
 
Vi kommer att göra mjuka, behagliga rörelser som stärker våra kroppar och låter oss landa i dem. Vi kommer samtala kring våra upplevelser och se om vi kan hitta styrka och humor i varandra och i oss själva. Workshopen kommer erbjuda en guidning i hur yogan kan hjälpa oss en bit på vägen i denna stora omställning.
 
När: Torsdagen 18 juli kl 08:30 – 11:00
Var: Studion i ladan, Mälarhusen, Österlen
Kostnad: 350 kr
 
Läs mer och dela med dina vänner på vårt FB-event!
____________________________________________________________________________

Kurs i anpassad yoga – Accessible Yoga Teacher Training

Att göra yoga tillgängligt för alla, att anpassa för alla kroppar och sinnen och låta alla ta del av yogans fantastiska verktyg för ett gott liv, är viktigt för alla yogalärare. Yoga är för alla.

Här är en fyradagarsutbildning där du lär dig att anpassa din yogaklass till olika typer av funktionshinder. Du lär dig sittande och liggande yoga och hur du kan stötta hälsa och tillfrisknande.

Kursen och kursmaterialet är på engelska. 

När: 14 – 17 november kl 9 – 18:00
Var: Yogamottagningen, Armfeltsgatan 23, Gärdet, Stockholm
Kostnad: 650 usd, early-bird tom 15 september 595 usd
Frågor: pernilla@priyayoga.se 
Anmälan görs här.
Mer info och att sprida till andra på FB-eventet
 
 
Varmt välkommen!
Pernilla