Workshops, retreat, kurser och utbildning

Kurser och retreat hösten 2022

Yoga weekend at Österlen

Are you wishing to learn more about your body, mind and soul? Are you curious to understand the different tools of yoga? Join us for an Integral Yoga weekend where we focus on inner leadership.

We start the Friday evening at 19:00 with a yoga class, then you get two full days of introduction to the different tools of yoga. This is a sneak peek of the full 200 h Integral Yoga Teacher Training that is coming up May/July 2023. You will get to know the teachers and if you chose to sign up for the full teacher training in 2023, you will get discount.

What: Yoga weekend at Österlen
When: In person 9 – 11 September, 2022.
     Friday: 19:00 – 21:00
     Saturday: 08:30 – 17:00
     Sunday: 08:30 – 16:00
Where: Mälarhusen, Österlen, Sweden, exact adress upon registration.
Price: 2500 SEK, early bird until 9 of August 2000 SEK. The price includes full days of yoga, tea and fruit, but not food and accommodation.
Language: English with translation to Swedish

Integral Yoga is a classic Hatha Yoga. Read more on this website under Integral yoga.

Contact: pernilla@priyayoga.se or 072-8536528

Integralyoga i Gamla Stan

Denna kurs kommer steg för steg ge dig en mjukare och starkare kropp men framförallt en öppenhet och nyfikenhet att lyssna inåt och våga följa vad din kropp och ditt sinne behöver. Varaktig förändring sker inte över en natt. Här låter vi förändringen komma i ett långsamt tempo, helt av sig själv.

Under hösten 2022 är kursen 14 ggr. Den börjar 22 augusti och har uppehåll för höstlov (v 44) och slutar den 12 december. Reservation för viss ändring av datum. 

Tid: Måndagar kl 19:00 – 20:30
Plats: Samadhi Yoga, Lilla Nygatan 9/Kåkbrinken 16, Gamla Stan
Pris: Kursen kostar 2900 kr för 14 ggr

Måndagar är en mycket roligare och positivare dag sedan jag började på Pernillas yoga. Dessutom en garanti på åtminstone en avslappnad stund i veckan.’ Ola, 50 år

Yogan ger mig ett lugn. Trots stressig dag möjliggör Pernilla genom trygg vägledning mig både till att varva ner inombords men också att få min kropp att genomföra övningar som jag tidigare inte trott var möjliga.’ Katrina, 44 årig fyrbarnsmor

 

Integralyoga för kvinnor 

Integralyoga är en mjuk och klassisk hathayoga där vi integrerar chanting, meditation, vila och andning med fysisk yoga. Denna integralyoga fokuserar dessutom på att balansera hormonerna och låta dig som kvinna ta plats i din kropp och i ditt liv.

Under hösten 2022 är kursen 14 ggr. Den börjar 22 augusti och har uppehåll för höstlov (v 44) och slutar den 12 december. Reservation för viss ändring av datum. 

Tid: Måndagar kl 17:00 – 18:30
Plats: Samadhi Yoga, Lilla Nygatan 9/Kåkbrinken 16, Gamla Stan
Pris: Kursen kostar 2900 kr för 14 ggr

 

Retreat på Österlen – Nytt datum kommer snart!

Välkomna sommaren med en retreat där du fokuserar på dig, bara dig.
Vi använder yoga, qi gong och andra tusenåriga verktyg för att hjälpa dig att stärka kroppen, fokusera inåt och landa i dig själv. Se det som en inre resa, där kroppen är ditt tempel. 

Tid: Nytt datum kommer snart

Plats: I studion i ladan, ovanför kustvägen, Mälarhusen. Vägbeskrivning kommer vid anmälan.

Pris: 1800 kr, boka före 1 maj och betala 1500 kr. I kursavgiften ingår alla övningar under ledning, vatten, te och frukt dock ej mat och boende.

En helg för mig, bara mig. En känsla av renhet, frihet, närvaro och helt plötsligt var alla ’problem’ och gegg som bortblåst. Att vara i sig själv, med sig själv i närvaro och med ett kärleksfullt gäng som inte dömmer. Det är lycka. Pernilla är fantastiskt på att leda och känna in. Rekommenderas varmt.’ Marika

Kurs i meditation för nybörjare – Nytt datum snart!

Meditation är ett fantastiskt verktyg för att hantera stress och oro, och för att hitta glädje och mening i det dagliga livet.

Meditation för nybörjare är en grundkurs i meditation där vi går igenom vad meditation är, vad som händer i kropp och själ under en meditation. Vi provar flera olika meditationstekniker. Som deltagare kommer du lära dig grunderna i meditation och få möjlighet att kunna hitta den teknik och de verktyg som passar dig, för att kunna fortsätta att meditera själv.

Det är en kurs i två delar. Det finns några platser i studion i Gamla Stan och det finns många platser online via zoom, vilket som passar dig bäst.

Tid: Kommer snart
Plats: Samadhi Yoga, Lilla Nygatan 9/Kåkbrinken 16, Gamla Stan, Stockholm och online
Pris: 750 kr

Kursen var inspirerade och Pernilla var en superbra lärare. Hon tog meditationen till en förståndig nivå för mig. Jag mediterar nu dagligen och det var blivit en höjdpunkt på dagen.’ Jesper, 38 år

’Tack Pernilla för en fin introduktion till meditationens värld. Under din ledning och med din kunskap inom området kom jag igång med att meditera och jag tog även upp min yoga igen. Du har verkligen en genuin grund som du förmedlar på ett fantastiskt sätt.’ Madeleine, 47 år

Anmäl dig till mina kurser och retreats genom att maila till pernilla@priyayoga.se
Varmt välkommen!

Pernilla