Workshops, retreat, kurser och utbildning

Kurser och retreat

Kurs i meditation för nybörjare – återkommer snart om nytt datum

Meditation är ett fantastiskt verktyg för att hantera stress och oro, och för att hitta glädje och mening i det dagliga livet.

Meditation för nybörjare är en grundkurs i meditation där vi går igenom vad meditation är, vad som händer i kropp och själ under en meditation. Vi provar flera olika meditationstekniker. Som deltagare kommer du lära dig grunderna i meditation och få möjlighet att kunna hitta den teknik och de verktyg som passar dig, för att kunna fortsätta att meditera själv.

Det är en kurs i två delar. Det finns några platser i studion i Gamla Stan och det finns många platser online via zoom, vilket som passar dig bäst.

Återkommer snart om nytt datum.

Var: Samadhi Yoga, Lilla Nygatan 9/Kåkbrinken 16, Gamla Stan, Stockholm och online
Pris: 750 kr

Kursen var inspirerade och Pernilla var en superbra lärare. Hon tog meditationen till en förståndig nivå för mig. Jag mediterar nu dagligen och det var blivit en höjdpunkt på dagen.’ Jesper, 38 år

’Tack Pernilla för en fin introduktion till meditationens värld. Under din ledning och med din kunskap inom området kom jag igång med att meditera och jag tog även upp min yoga igen. Du har verkligen en genuin grund som du förmedlar på ett fantastiskt sätt.’ Madeleine, 47 år

 

Integralyoga i Gamla Stan

Denna kurs kommer steg för steg ge dig en mjukare och starkare kropp men framförallt en öppenhet och nyfikenhet att lyssna inåt och våga följa vad din kropp och ditt sinne behöver. Varaktig förändring sker inte över en natt. Här låter vi förändringen komma i ett långsamt tempo, helt av sig själv.

Under hösten 2021 är kursen 14 ggr plus en ’prova på’ den 23 augusti. Kursen börjar 30 augusti och har uppehåll v 38 (20 september) och v 44 (1 november) och slutar den 13 december. Reservation för viss ändring av datum. Kursen går att följa både på plats och online helt efter vad man själv vill.

Tid: Måndagar kl 19:00 – 20:30
Plats: Samadhi Yoga, Lilla Nygatan 9/Kåkbrinken 16, Gamla Stan
Pris: Kursen kostar 2900 kr för 14 ggr

Måndagar är en mycket roligare och positivare dag sedan jag började på Pernillas yoga. Dessutom en garanti på åtminstone en avslappnad stund i veckan.’ Ola, 50 år

Yogan ger mig ett lugn. Trots stressig dag möjliggör Pernilla genom trygg vägledning mig både till att varva ner inombords men också att få min kropp att genomföra övningar som jag tidigare inte trott var möjliga.’ Katrina, 44 årig fyrbarnsmor

 

Integralyoga för kvinnor 

Integralyoga är en mjuk och klassisk hathayoga där vi integrerar chanting, meditation, vila och andning med fysisk yoga. Denna integralyoga fokuserar dessutom på att balansera hormonerna och låta dig som kvinna ta plats i din kropp och i ditt liv.

Under hösten 2021 är kursen 14 ggr plus en ’prova på’ den 23 augusti. Kursen börjar 30 augusti och har uppehåll v 38 (20 september) och v 44 (1 november) och slutar den 13 december. Reservation för viss ändring av datum. Kursen går att följa både på plats och online helt efter vad man själv vill.

Tid: Måndagar kl 17:00 – 18:30
Plats: Samadhi Yoga, Lilla Nygatan 9/Kåkbrinken 16, Gamla Stan
Pris: Kursen kostar 2900 kr för 14 ggr

 

Retreat på Österlen   –  Återkommer med nytt datum, nästa förmodligen i maj 2022.

Välkomna sommaren med en retreat där du fokuserar på dig, bara dig.
Vi använder yoga, qi gong och andra tusenåriga verktyg för att hjälpa dig att stärka kroppen, fokusera inåt och landa i dig själv. Se det som en inre resa, där kroppen är ditt tempel. 

Återkommer snart med nytt datum, förmodligen maj 2022.

En helg för mig, bara mig. En känsla av renhet, frihet, närvaro och helt plötsligt var alla ’problem’ och gegg som bortblåst. Att vara i sig själv, med sig själv i närvaro och med ett kärleksfullt gäng som inte dömmer. Det är lycka. Pernilla är fantastiskt på att leda och känna in. Rekommenderas varmt.’ Marika

Anmäl dig till mina kurser och retreats genom att maila till pernilla@priyayoga.se
Varmt välkommen!

Pernilla