Hör av dig till mig!

Hör av dig till mig!

’As you think, so you become’

Yoga är min passion. Yogan’s verktyg ger mig inre glädje och ett bra liv.

Yogan kom till mig när jag väntade mitt andra barn. Den gick rakt in i hjärta och själ, och vände mitt liv i en vacker riktning. När jag senare utbildade mig till yogalärare förändrades inte bara riktningen i livet utan hela grunden, fundamentet. Yogans filosofi, sättet att tänka är väldigt viktig för mig och det är framförallt utanför mattan som yogan blir viktig och behöver övas hela tiden. Yogan som helhet ger ett rikt liv, ett liv där man känner sig själv och lever nära sig själv och sina värderingar. Med en stund yoga och meditation varje dag undviker man att hamna i gamla ovaner och dåliga cirklar. En stund var dag gör livet så mycket lättare. Eftersom yogan har förändrat mitt liv, så vill jag dela dessa tusenåriga verktyg med alla som är nyfikna.

Jag har bott och arbetat utomlands många år och har gjort samtliga mina yogautbildningar i Hongkong och Indien. Jag har mitt fäste inom Integralyogan, som är en klassisk yogalinje, med fokus på yogans filosofi, andning, meditation och en enkel hatha. Jag har praktiserat och undervisat yoga för både barn och vuxna i många år och har specialutbildning i yogans filosofi (Raja yoga), samt yoga för människor (vuxna och barn) med funktionsvariationer, Anpassad Yoga. Jag talar gärna på olika teman kring livet, t ex hur man kan hitta glädje i livet eller sluta oroa sig (Raja yoga). Jag håller i meditationsklasser för nybörjare.

Min yoga är lugn och trygg med anpassad utmaning för varje deltagare. Mitt fokus är att ständigt öva deltagarna att lyssna inåt på sig själv. Där öppnar sig en vacker värld, för alla.

Kontakta mig på 072-8536528 eller Pernilla@priyayoga.se

Måndagar är en mycket roligare och positivare dag sedan jag började på Pernillas yoga. Dessutom en garanti på åtminstone en avslappnad stund i veckan’ Ola, 50 år

Yogan ger mig ett lugn. Trots stressig dag möjliggör Pernilla genom trygg vägledning mig både till att varva ner inombords men också att få min kropp att genomföra övningar som jag tidigare inte trott var möjliga.’ Katrina, 44 årig fyrbarnsmor

 

Prenumerera på mitt nyhetsbrev


 


Pernilla Halden

Mina utbildningar är

  • Integral Yoga Basic Hatha TT (RYT 200)
  • Integral Yoga Intermediate Hatha TT 170h (RYT 500)
  • Yoga for the Special Child Basic I och II (RCYT 95)
  • Raja Yoga TT 150h
  • Meditation för nybörjare TT
  • Kidding around Yoga TT (yoga för barn och ungdomar)
  • Accessible Yoga TT
  • Hormon Yoga

Yogaville Instructor Sticker Final

Artiklar

Här är artiklar om Priyayogas verksamhet, Anpassad Yoga och intervju med mig.

Här är några av mina artiklar om yoga. Bläddra fram i varje pdf.

 

 

Har du frågor?

Kontakta oss mer än gärna via telfon, mail eller formuläret du hittar här nedanför.

Kontakta mig på 072-8536528
Pernilla@priyayoga.se

14 + 4 =