Meditation

Meditation

’As you think, so you become’

All yoga är till för att stilla sinnet. Den fysiska yogan var från begynnelsen bara till för att mjuka upp och stärka kroppen och förbereda den på att meditera. Att meditera kan vara en utmaning för sinnet och tankarna men nog så stor utmaning för hela kroppen.

Att meditera är att vända sitt fokus inåt, att låta tankar passera utan att bli involverad, att få kontakt med sitt inre lugn, sitt inre ljus.

Regelbunden meditation gör dig lugn, avstressad och närvarande. Meditation hjälper dig att hitta din inre glädje och ditt fokus. Men det kommer flera fysiska fördelar såsom lägre blodtryck och sänkta kolestrolvärde.

Det finns många olika sätt att meditera. Du kan prova dig fram mellan olika varianter men när du väl hittat ett sätt som passar dig, så fortsätt med den.

Jag har löpande kurser i meditation för nybörjare som är väldigt uppskattade. Se under Workshops för att se när nästa är.

Omdöme:
”Kursen var inspirerade och Pernilla var en superbra lärare.
Hon tog meditationen till en förståndig nivå för mig. Jag mediterar nu dagligen och det var blivit en höjdpunkt på dagen.”
Jesper, 38 år

”Tack Pernilla för en fin introduktion till meditationens värld. Under din ledning och med din kunskap inom området kom jag igång med att meditera och jag tog även upp min yoga igen. Du har verkligen en genuin grund som du förmedlar på ett fantastiskt sätt.”
Madeleine, 47 år

Har du frågor?

Kontakta oss mer än gärna via telfon, mail eller formuläret du hittar här nedanför.

Kontakta mig på 072-8536528
Pernilla@priyayoga.se

4 + 9 =