Yoga för kvinnor

Yoga för kvinnor

’As you think, so you become’

Jag vill skapa utrymme för oss kvinnor att ta plats, i oss själva och i världen. Jag vill uppmuntra var kvinna att ta plats i sin kropp, i sitt sinne. Låta kroppen vara ett verktyg för att nå djupare, förstå djupare. Lär du känna dig själv, din kropp, dina tankar, ditt inre, så är det lättare att förstå när förändringar kommer, lättare att ta emot och låta förändringen flöda i rätt riktning.

Yoga för kvinnor är yoga anpassad till kvinnors kroppar, till att balansera hormonerna, fördjupa oss i oss själva och i det skapa systerskap.

Integralyoga är en mjuk och klassisk hathayoga där vi integrerar chanting, meditation, vila och andning med fysisk yoga. Denna integralyoga fokuserar dessutom på att balansera hormonerna och låta dig som kvinna ta plats i din kropp och i ditt liv.

Under hösten 2020 är kursen 14 ggr med en prova på den 17 augusti och en ’ta igen’ den 14 december. Kursen börjar 31 augusti och har uppehåll v 44 (höstlov) och slutar den 7 december. Reservation för viss ändring av datum. Kursen går att följa både på plats och online helt efter vad man själv vill.

Tid: Måndagar kl 17:00 – 18:30
Plats: Samadhi Yoga, Lilla Nygatan 9/Kåkbrinken 16, Gamla Stan
Pris: Kursen kostar 2900 kr för 14 ggr

Har du frågor?

Kontakta oss mer än gärna via telfon, mail eller formuläret du hittar här nedanför.

Kontakta mig på 072-8536528
Pernilla@priyayoga.se

4 + 10 =