Workshops, kurser och utbildning

Meditation för nybörjare

Meditation är ett fantastiskt verktyg för att hantera stress och oro, och för att hitta glädje och mening i det dagliga livet.

Meditation för nybörjare är en grundkurs i meditation där vi går genom vad meditation är, vad som händer i kropp och själ under en meditation. Vi provar flera olika meditationstekniker. Som deltagare kommer du lära dig grunderna i meditation och få möjlighet att kunna hitta den teknik och de verktyg som passar dig, för att kunna fortsätta att meditera själv. Det är en kurs i två delar.

Del 1 Söndag 25 november kl 18:00 – 19:30
Del 2 söndag 2 december kl 18:00 – 19:30
Var: Kåkbrinken 16, Gamla stan
Pris: 500 kr
Anmäl dig till: pernilla@priyayoga.se

Läs mer och dela med dina vänner på vårt FB-event.

Varmt välkommen!

Pernilla

______________________________________________________________________________

Yoga för alla kring klimakteriet

 
Känner du av hur förändringen kommer in i ditt liv? Känner du av det fysiskt, mer emotionellt eller inte alls? Blir du trött, nyfiken eller bara besvärad?
 
Här är en workshop för dig som är i klimakteriet, för dig som är på väg in eller på väg ut ur denna speciella period, och för dig som är nyfiken på den.
 
Vi kommer göra mjuka, behagliga rörelser som stärker våra kroppar och låter oss landa i dem. Vi kommer samtala kring våra upplevelser och se om vi kan hitta styrka och humor i varandra och i oss själva. Workshopen kommer erbjuda en guidning i hur yogan kan hjälpa oss en bit på vägen i denna stora omställning.
 
När: Söndagen 2 december kl 15-17:30
Var: Kåkbrinken 16, Gamla stan
Kostnad: 350 kr
 
Läs mer och dela med dina vänner på vårt FB-event!
Varmt välkommen!
Pernilla