Schema

Anpassad Yoga på Eriksdalsbadet i Stockholm

Yoga för alla, med eller utan funktionsvariationer, där vi anpassar rörelserna efter våra kroppar och hur vi mår.

Var: Eriksdalsbadet, Hammarby slussväg 20
När: Måndagar kl 16-16:45 med start 29 januari, 2018
Hur: Anmälan görs här eller maila mig på pernilla@priyayoga.se
Kostnad: 650 kr för 6 ggr

Integralyoga på Equmind i Stockholm

Under åtta måndagar dyker vi in i integralyogans värld. Vi lär oss fokusera inåt och väver yogans filosofi och livsviktiga verktyg in i den fysiska yogan.

Integral Yoga är en klassisk Hathayoga där andningsövningar, meditation, chanting och fysiska övningar ingår. De fysiska positionerna görs i ett långsamt flöde med målet att integrera kroppen med sinnet genom fysisk och filosofisk praktik. Vi jobbar med både styrka och flexibilitet, och kropp och själ. Denna kurs kommer steg för steg ge dig en mjukare och starkare kropp men framförallt en öppenhet och nyfikenhet att lyssna inåt och våga följa vad din kropp och ditt sinne behöver. Varaktig förändring sker inte över en natt. Här låter vi förändringen komma i ett långsamt tempo, helt av sig själv.

Var: Equmind, Allahelgonagatan, 6, Stockholm, T-bana Skanstull
När: Måndagar kl 18-19.30 med start den 22 januari, uppehåll 26 februari (sportlov) samt 19 mars. Nästa kurstillfälle börjar den 9 april. Vill du prova på, kom vilken måndag som passar dig och testa för 250 kr.
Hur: Anmäl dig i appen Mind Body eller till mig på pernilla@priyayoga.se
Kostnad: 1800 kr för 8 gånger

Testimonials:
Måndagar är en mycket roligare och positivare dag sedan jag började på Pernillas yoga. Dessutom en garanti på åtminstone en avslappnad stund i veckan‘ Ola, 50 år

Yogan ger mig ett lugn. Trots stressig dag möjliggör Pernilla genom trygg vägledning mig både till att varva ner inombords men också att få min kropp att genomföra övningar som jag tidigare inte trott var möjliga.‘ Katrina, 44 årig fyrbarnsmor

Meditation på Equmind i Stockholm

Meditation är ett mångtusenårigt verktyg för att hantera stress, oro och att hitta glädje och mening i det dagliga livet. Denna kurs om 8 gånger ger dig grunderna i meditation och vad som händer i kropp och själ under en meditation. Vi börjar varje gång med att mjuka upp kroppen och göra andningsövningar för att sedan fördjupa oss i meditationens olika tekniker. Kursen ger dig den övning och guidning som kan bli basen till din dagliga meditation.

Var: Equmind, Allahelgonagatan, 6, Stockholm, T-bana Skanstull
När: Måndagar kl 19:45 – 20:45 med start den 22 januari, uppehåll 26 februari (sportlov) samt 19 mars. Nästa kurstillfälle börjar den 9 april.
Hur: Anmäl dig i appen Mind Body eller till mig på pernilla@priyayoga.se
Kostnad: 800 kr för 4 ggr, 1440 kr för 8 ggr, 2400 kr för 16 ggr